Geçtiğimiz gün Silivri'de köpeğe şiddet uyguladığı iddia edilen bir şahsı uyardığı için silahla ağır yaralanan Görkem Bilal'in firari şüphelisi hakkında hayvan hakları savunucusu 18 dernek Silivri Adliyesine gelerek suç duyurusunda bulundu.
Suç duyurusu öncesinde Silivri Adliyesi önünde basın açıklaması yapan hayvan severler, firari şüphelinin bir an önce yakalanmasını talep ederek “Toplumda bu ve benzeri eylemlerin cesaretlendirilmesi korkunç sonuçlar doğuruyor. Bizler, İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi olarak Görkem’in adalet arayışında yanında olmak üzere tüm adli süreç boyunca bu davada Görkem’in avukatları olarak onu temsil edeceğiz.” İfadelerine yer verildi.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Modül 4
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir.
Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.