Silivri Gençliği Kocaeli’de “Bir Gençlik Şöleni”nde Buluştu

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları, Kocaeli Stadyumu’nda düzenlenen 16 Mayıs Bir Gençlik Şöleni etkinliğine katıldı

Gündem Yayın: 16 Mayıs 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 16.05.2026 22:48:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 46 sn.
67 okunma
Google News

 

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları, 16 Mayıs’ta Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleştirilen “Bir Gençlik Şöleni” etkinliğinde yerini aldı. Silivri’den programa katılan gençler, organizasyon boyunca birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Etkinliğe, AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yakup Akbıyık, İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Nafiz Tosun ve İlçe Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Samet Kuzucu ile birlikte gençlik kolları üyeleri katılım sağladı.

Kocaeli Stadyumu’nda yoğun katılımla gerçekleşen programda gençler, hem teşkilat buluşmasına hem de şölen atmosferine ortak oldu. Silivri Gençlik Kolları, etkinlikte İstanbul’u ve Silivri’yi temsil ederek organizasyonun coşkusuna katkı sundu.

 

 

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.