Silivri’de Otogar Kavşağı’nda Geçici Trafik Düzenlemesi
Silivri Belediyesi, Otogar Kavşağı’nda Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek çalışmalar nedeniyle bölgede geçici trafik düzenlemesine gidileceğini duyurdu.
Belediye
Yayın: 22 Ekim 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 22.10.2025 21:31:00
Editör -
Administrator
Okuma Süresi: 39 sn.
1524 okunma

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 23 Ekim 2025 Perşembe günü itibarıyla başlayacak çalışmalar kapsamında, İstanbul istikameti yönünde Otogar hizasından Emniyet Müdürlüğü hizasına kadar olan yan yol yaklaşık 10–12 gün süreyle araç trafiğine kapatılacak.
Yetkililer, çalışmalar süresince sürücülerin ana taşıt yolunu ve bölgede işaretlenecek alternatif güzergâhları kullanmaları gerektiğini belirtti. Açıklamada, trafik akışının güvenli şekilde sağlanabilmesi için uyarı levhalarına ve trafik ekiplerinin yönlendirmelerine dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.
Silivri Belediyesi, “Vatandaşlarımızın anlayışı ve sabrı için teşekkür eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz.” ifadelerine yer verdi.
Ek Fotoğraflar

Yorumlar (0)








