“Silivri’miz her şeyin en güzelini hak ediyor”

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş birliğiyle ekonomik ömrünü tamamlamış Körfezkent Köprüsü’nün yapım çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

Belediye Yayın: 26 Ocak 2025 - Pazar - Güncelleme: 26.01.2025 11:54:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
135 okunma
Google News

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Körfezkent Köprüsü'nün yapım çalışmalarının başladığını açıkladı. Başkan Balcıoğlu, göreve başladığında köprünün bölgedeki önemli bir sorun olduğunu, bu sorunu çözmek için yapım çalışmalarını hızlandırdıklarını dile getirdi.

 

Silivri’nin gelişimi için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Balcıoğlu, “Şu anda büyükşehir Belediyemizin ekipleriyle birlikte ortak koordineli bir şekilde köprümüzün hem engelli geçişine hem yaya geçişine hem de Silivri’mizin bu güzel sahiline yakışır bir şekilde modern bir köprü haline getirmek için çalışmalarımızı başlattık. Silivri’miz her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizler de Silivri’mizi, Silivri’nin her türlü güzelliğini ortaya çıkarmak için çalışmalarımıza 7/24 devam ediyoruz” dedi.  

 

Ayrıca gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bölgede yaya geçişleri Tarihi Mimar Sinan Köprüsü üzerinden sağlanacak. Yetkililer, çalışmalar boyunca yönlendirme tabelalarına ve işaretlere dikkat etmeleri gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

 

 

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.